Personuppgiftspolicy

När du besöker och fortsätter använda annas.cc antar vi att du godkänner vår policy för personuppgifter enligt nedan. Dina personuppgifter kan samlas in i syfte att anpassa och förbättra användarupplevelsen på vår webbplats eller för att analysera trafiken till vår webbplats och besökares beteenden. Exempel på sådana personuppgifter är IP-adress, plats och webbläsare/operativsystem.

Cookies och motsvarande kan användas för att förbättra användarupplevelsen på webbplatsen. Cookies är små datafiler som lagras på användarens enhet för att till exempel komma ihåg val som gjorts inför nästa besök. Ett exempel är notisen för vår personuppgiftspolicy som visas första gången användaren besöker webbplatsen, men efter att meddelandet bekräftats visas det inte vid nästa besök. Cookies används även i analys- och statistiksyfte.

På webbplatsen används Tidio, en chattplattform som användare kan använda för att komma i kontakt med Annas Beds & Interior. Användarens personuppgifter såsom e-post kan komma att samlas in för att initiera chatten. De meddelanden och den data som skickas över chatten lagras i Tidio-applikationen. För mer information, läs mer hos Tidio, www.tidio.com. Annas Beds & Interior använder den lagrade datan och meddelandena för att följa upp de ärenden som är aktuella för användaren. Vi kan även komma att lagra de personuppgifter och den data som uppges i chatten, i syfte att hantera och följa upp de aktuella ärendena. Din data hanteras och överförs i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och GDPR (General Data Protection Regulation).

När du kontaktar annas.cc via exempelvis kontaktformulär eller e-post hamnar de personuppgifter du där angivit hos Annas Beds & Interior. Vi behandlar personuppgifter för att administrera kontakt med besökare och hantera förfrågningar från blivande kunder och kunder.

Du kan begära att få ta del av vilka personuppgifter vi har lagrade om dig och varför.

Välkommen till en bättre webbupplevelse på annas.cc!